SiivousPalvelut

Suunnitelmallisella siivouksella läpi vuoden säästät asuntoa, aikaa ja luontoa.

KOTISIIVOUS

Perussiivoukseen kuuluu imurointi, lattian moppaus, pölyjen ja peilipintojen sekä usein kosketeltavien pintojen pyyhintä, suihku- ja wc-tilojen sekä keittiön pintojen siivous. Voimme toiveidenne mukaisesti jättää listalta jotain pois tai lisätä siihen mieleen tulevia siivoustehtäviä, kuten esimerkiksi roskakaapin puhdistus, petivaatteiden vaihto tai saunanpesu.

Suursiivous

Silloin siivotaan koti lattiasta kattoon. Suursiivous on hyvä tehdä kerran tai pari vuodessa, vaikkapa keväisin tai joulusiivouksen yhteydessä. Tämä on myös hyvä tapa aloittaa jatkuva ylläpitosiivous.

Muuttosiivous

Muuttaminen on uuvuttavaa monella tapaa. Tavaroiden siirtely, pakkaaminen, purkaminen sekä läjäpäin muistettavia asioita, kuten sähkösopimus ja muuttoilmoitus. Jätä vanhan ja uuden kodin siivous meidän huoleksemme. Siivous tehdään yleisten ohjeistusten mukaisesti, jos sinulla tai vuokranantajalla on erityisiä toiveita, muistathan mainita niistä.

Remonttisiivous

Rakennuspöly on haitallista terveydelle, joten siivous on tärkeää tehdä järjestelmällisesti ja kunnon välineitä käyttäen. Huoneisto imuroidaan kokonaisvaltaisesti imurilla ja kaikki kosteutta kestävätpinnat pyyhitään tai pestään huolellisesti materiaaleja kunnioittaen. HEPA- suodatin imurissa takaa poistoilma puolella huoneeseen palaavan ilman puhtauden. Käytämme pölyä sitovia pesuaineita ja mikrokuituliinoja.

Ikkunanpesu

Säännöllisellä ikkunanpesulla ikkunat ja puitteet pysyvät hyvässä kunnossa. Suosittelemme keväällä kaikkien pintojen pesua ja heti siitepölykauden jälkeen vähintään ulkopintojen pesua. Loppuvuoden pesut tilanteen mukaan. Pesemme ikkunat perinteisesti tipalla tiskiainetta veden seassa, kylmällä ilmalla tai oikein likaisiin ikkunoihin käytämme lasinpesunestettä, jos lasin pinta sen sallii.

Esimerkkejä palvelun kestosta (ajat viitteellisiä): 

Kotisiivous, asunnon koko yli 150 m2, 4 työtuntia

Muuttosiivous, asunnon koko 40-50 m2, 5 työtuntia

Remonttisiivous, asunnon koko 100-120 m2, 11 työtuntia

Kaikki palvelut

norm. 44 € / Tunti / Työntekijä

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 17,60€
Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2022) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3 500€ 

TYÖAIKA
Ma – Pe
8:00 – 17:00

Muut ajat sopimuksen mukaan

Kotipalvelut

Siivouksen lisäksi tarjoamme, myös muita palveluita kotiin. Tässä mainittuna muutamia työtehtäviä, joita voi yhdistää siivouksen tai valita erillisenä palveluna.

Järjestely

Tavaroiden organisointi, niin varastossa, kuin kaapeissa tai kodissa luo tilaa ja selkeyttä. Karsiminen ja järjestely voidaan tehdä yhdessä tai antamanne ohjeistuksen mukaisesti. Pois menevien tavaroiden ja roskien kuljetus kierrätykseen tai kaatopaikalle onnistuu myös tarvittaessa.

Vaatehuolto

Pyykit voidaan pyöräyttää muiden töiden välillä koneessa ja ripustaa sitten kuivumaan tai silitetään ja viikataan puhtaat vaatteet kaappiin.

Piha

Kaipaa myös siistimistä ja kunnossapitoa. Meiltä onnistuu esimerkiksi lumityöt, nurmikon leikkuu, haravointi, kastelu, sadonkorjuu, roskien ja puutarhajätteiden keräys. Laitetaan piha yhdessä kesäkuntoon tai talviteloille!

Ruokailu

Syötävä on, joten ruokaa on laitettava ja piste. Huippu kokkeja emme ole, mutta muutaman kotiruoan valmistus tai leivonta sinun keittiössäsi yhdessä tai erikseen onnistuu, eikä se vie paljon aikaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä alusta loppuun, kaupat ovat nykyään pullollaan puolivalmisteita, joiden avulla pilkkomiseen ja kypsentämiseen kuluva aika pysyy kohtuullisena.

Juhlat

Tarjoilupalvelumme auttaa sinua juhlien suunnittelussa, järjestelyissä ja tarjoilussa. Meiltä onnistuu pienet ja hiukan suuremmatkin juhlakokonaisuudet ammattitaidolla.

Esimerkkejä palveluista ja kestosta (ajat viitteellisiä): 

Vaatehuolto: Pyykinpesu ja ripustus, 50 m2 kotisiivouksen yhteydessä, 2 työtuntia

Ruokailu: Tarvikkeiden nouto lähikaupasta ja lohikeiton valmistus, 2 työtuntia

Piha: lumien luonti rappusilta sekä pihalta helpottamaan kulkemista, 2 työtuntia

Kaikki palvelut

44 € / Tunti / Työntekijä

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 17,60€
Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2022) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3 500€ 

TYÖAIKA
Ma – Pe
8:00 – 17:00

Muut ajat sopimuksen mukaan

ToveripalveluT

Asiointi

Tapahtuu yhdessä tai erikseen tilanteen mukaan ja sen voi yhdistää johonkin muuhun palveluun. Käydään esimerkiksi ostoksilla, postissa tai apteekissa.

Saattaja

On tukenasi silloin kun sitä tarvitset. Hammaslääkäriin voi joskus tarvita saattajaa, jos tehdään isompi toimenpide tai lääkärissä käyntiin. Mikään ei estä meitä auttamasta painavien matkalaukkujen kanssa matkalle lähdettäessä ja mikä parempaa , kuin ystävän tai sukulaisen luona vierailu. 

AJANVIETE

Keskustellaan päivän polttavista aiheista, pelataan tai vaikka leivotaan. Suunnataan yhdessä erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja
näyttelyihin tai nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.

Kysy myös kuljetuksista!

TUKIPALVELUT

Voit hankkia palveluita kauttamme arvonlisäverottomasti, jos toimintakyky on laskenut iän, sairauden, vamman, synnytyksen tai jonkin muun syyn vuoksi. LUE LISÄÄ

 

Esimerkkejä palvelun kestosta (ajat viitteellisiä): 

Asiointi: Käynti postissa sekä kaupassa, 2 työtuntia

Saattaja: Lääkärissä käynti, 3 työtuntia

Ajanviete: Käynti taidenäyttelyssä, 4 työtuntia

Kaikki palvelut

44 € / Tunti / Työntekijä

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 17,60€
Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2022) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3 500€ 

TYÖAIKA
Ma – Pe
8:00 – 17:00

Muut ajat sopimuksen mukaan