Hinnasto

Kaikki palvelut

44 € / Tunti / Työntekijä

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 17,60€
Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2022) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3 500€ 

TYÖAIKA
Ma – Pe
8:00 – 17:00

Muut ajat sopimuksen mukaan

Tukipalvelut

Olemme Sipoon, Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Tuusulan, Mäntsälän, Helsingin, Vantaan, Porvoon ja Pornaisten -alueen hyväksymä yksityisen kotipalvelun tukipalvelujen tuottaja.

Tukipalveluihin kuuluu esimerkiksi ateria, vaatehuolto-, asiointi ja siivouspalveluja, sekä sosiaalista kanssa käymistä edistäviä palveluja.

Asiakkaanamme voit hankkia tukipalveluja arvonlisäverottomasti, josta saat vielä kotitalousvähennyksen.

Arvonlisäverottomaan tukipalveluun ovat oikeutettuja kaikki, joiden toimintakyky tilapäisesti tai pysyvästi laskenut iän, sairauden, vamman, synnytyksen tai jonkin muun syyn vuoksi.

Hinta 35,48€ (alv.0%)

Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä palvelusuunnitelma ja sopimus!

Ympäristöystävällisyys

Arkisessa työssä ympäristövastuullisuus korostuu. On kiinnitettävä huomiota työtapoihin, pesuaineiden, energian ja veden kulutukseen, kierrätykseen sekä työvälineiden kestävyyteen.

Työvälineet on valmistettu kestävästä materiaaleista, jotka voi kierrättää. Välineet huolletaan ja puhdistetaan aina käytön jälkeen sekä säilytetään asianmukaisesti, jolloin niiden käyttöikä pitenee. Mikrokuituliinat sitovat tehokkaasti likaa, ovat hygieenisiä ja kestokäyttöisiä.

Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita. Annostelemme pesuaineet ohjeiden mukaisesti ja suosimme mahdollisimman mietoja pesuaineliuoksia. Voimme tehdä siivouksen myös täysin ekologisesti.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennystä saat töistä, jotka ostat omaan, puolison, vanhempien, isovanhempien kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. 

Vuonna 2022 maksimivähennys on 3 500€/henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuu on 100€. Maksimivähennys tulee, jos ostamassasi palveluissa työn osuus on yhteensä 6 000€ (6 000 x 60%) – 100) = 3 500€

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat yhdessä vähentää jopa 7 000€ vuodessa.

Kotitalousvähennyksen saa esimerkiksi kotitalous, hoiva ja hoitotyöstä. Täältä näet mistä kaikesta saa kotitalousvähennyksen.

Hae kotitalousvähennystä

Korona

Noudatamme terveyden ja hyvinvoinnin laitoksensekä Työterveyslaitoksen antamia suosituksia siivoukseen.

Käytämme kasvomaskia, suojakäsineitä, sekä huolehdimme turvaväleistä. Kädet, sekä työvälineet huolletaan ja pestään siivouksen päätteeksi. Siivoamme tilat oikeilla pesuaineilla puhtaista kohteista likaisempiin päin ja annamme erityistä huomiota usein kosketeltaville pinnoille, kuten valokatkaisijat, pöytäpinnat ja vesihanat.